til forsiden for tegnefestival

DM i Tegning 2017

Danmarks vildeste tegnekonkurrence har 10 års jubilæum

Det er nu, du skal spidse blyanten, hvis du vil prøve at komme med til den store livekonkurrence: DM i Tegning 2017. Her kommer du til at kæmpe med om titlen som Danmarks bedste tegner. Årets dommere er som sædvanlig flere af landets sejeste tegnere, og årets vært er snapchat-kongen Rasmus Kolbe alias Lakserytteren. Der kåres et utal af mestre, og blandt disciplinerne er Comics – en tegnet stribe, Klassisk tegning, Perleplader, Mindcraft, Årets Tegne-Ninja og Tegn i computer. Flere af disciplinerne kvalificerer du dig til via Facebook. Konkurrencerne foregår i flere rum på Horsens Kunstmuseum, hvor publikum kan opleve tegnerne og på storskærm følge projektioner af deres streger.

Indlæring, konkurrence og fællesskab er de tre grundstenen for Tegnefestival og DM i Tegning.


DM i Tegning afholdes lørdag d. 22. april kl. 11-17.


Præmier
Der er til DM i Tegning masser af præmier til vinderne.


Hvem kan være med?
Børn og unge i alderen 9-21 år kan prøve at komme med til DM i Tegning.


Hvordan gør jeg?
Har du lyst til at deltage, skal du tegne en af de hjemmeopgaver, som du finder over den røde boks. Hver deltager kan kun deltage til DM i Tegning i Horsens i én disciplin. Derfor kan du kun indsende kvalifikationstegninger i én disciplin. Derudover må du gerne prøve at kvalificere dig via alle fire Facebook begiveheder. Læs mere om disse under menupunktet Facebook, over den røde boks. Husk også at læse de præcise regler for deltagelse her til venstre.

I den røde boks skal du også tilmelde dig elektronisk, samt huske at printe og sende os en underskrevet forælderblanket.

Det er ikke alle tegnediscipliner, som er for alle, det afhænger af din alder.

Sidste frist for indlevering er d. 13. marts, læs regler. Du får fredag d. 17. marts besked om du er kommer med til live-konkurrencerne .Spørgsmål
Kontakt os venligst via på mail: dmitegning@billedskolenhorsens.dk eller via Facebook siden: Tegnefestival / DM i Tegning. Billedskolen Horsens og Horsens Kunstmuseum besvarer ikke telefoniske opkald omkring DM i Tegning.


Billetter
Vi er endnu ikke klar med billetter til årets DM i Tegning, de forventes til salg her på siden ca. 3 uger inden årets tegnefest.


Tak til samarbejdspartnere
En stor tak Tegnefestivals samarbejdspartnere, uden dem var der slet ikke en event som denne.


prikkerLÆS REGLER HERELEKTRONISK TILMELDING HERPRINT FORÆLDERBLANKET HER


Bliv venner med os på Facebook HER
TEGN SOM DU VIL

MINECRAFT

CHARACTERS ESSENCE OF ANIMAL

KLASSISK TEGNING

ÅRETS TEGNE NINJA

TEGNECOLLAGE

ANIMATION LIVE

FACEBOOK

PERLEPLADER