til forsiden for tegnefestival

DM i Tegning 2017

Danmarks vildeste tegnekonkurrence har 10 års jubilæum?

I 2017 afholdes DM i Tegning lørdag d. 22. april på Horsens Kunstmuseum. Som altid skal talentfulde unge tegnetalenter battle live foran et stort veloplagt publikum, som kan følge med på storskærm, når der tegnes for vildt. De nye Danmarksmestre kåres og hyldes i løbet af dagen. Blandt disciplinerne vil være: Klassisk tegning, Årets Tegne-Ninja, Comics og Characters Essence of Animal.

Årets DM i Tegning discipliner offentliggøres i løbet af fredag d. 2. februar.

Årets vært bliver endnu engang Rasmus Kolbe, der selv er tidligere vinder til DM i Tegning, og nu en stor snapchat stjerne under navnet Lakserytteren. Når han er ved styrepinden bliver det garanteret sjovt for alle. Mellem årets kompetente dommerne kan vi præsenterer: tegner og filmskaber Anders Morgenthaler, markertusch-haj og produktdesigner Søren Essendrop, forfatter og instruktør Thomas Howalt m.fl.

I anledning af 10 års jubilæet arbejders der på et fantastisk program, med endnu flere konkurrencer, workshops og aktiviteter for hele den kreative familie. Hvem blandt publikum vinder den store lodtrækningspræmie med lækkert tegnegrej og papir?Hvordan deltager jeg?
Her på siden kan du fra fredag d. 2. februar, læse alt om hvordan du deltager i årets DM i Tegning. Det er børn og unge i alderen 9-19 år, som kan prøve at komme med til DM i Tegning. Vil du allerede nu prøve at øve dig, kan du jo tegne en af de hjemmeopgaver du finder over den røde boks.


Billetter
Køb billetter via den røde boks. En billet gælder til hele DM i Tegning, alle aktiviteter og foredrag. Voksenbillet 60 kr. og børnebillet 40 kr.


Tak til samarbejdspartnere
En stor tak Tegnefestivals samarbejdspartnere, uden dem var der slet ikke en event som denne.


prikkerÅRETS HJEMMEOPGGAVER OFFENTLIGGØRES FØRST D. 2. FEBRUAR 2017.
Indtil da kan du herover se sidste års opgaver.BLIV VENNER MED OS PÅ FACEBOOK HER
TEGN SOM DU VIL

TEGN MED CIRKLER OG OVALER

CHARACTERS ESSENSE OF ANIMAL

KLASSISK TEGNING

ÅRETS TEGNE NINJA

TEGNECOLLAGE

ÅRETS UNGE DESIGNER

COMICS - EN TEGNET STRIBE

PERLEPLADER