til forsiden for tegnefestival

DM i Tegning 2016

Skal du se Danmarks vildeste tegnekonkurrence?
I 2016 afholdes DM i Tegning lørdag d. 16. april på Horsens Kunstmuseum. Det bliver årets tegnefest for hele familien. Det er her at talentfulde tegnetalenter skal battle live foran et stort veloplagt publikum. Der hele styres af meget kompetente dommere, DJ´s og værter. Du kan som publikum følge med på storskærm, når der tegnes for vildt. Der kåres hele 9 danmarksmestre i løbet af dagen. Disciplinerne der tegnes er blandt andet: Klassisk tegning, Årets Tegne-Ninja, Comics og Characters Essence of Animal.

Der er præmier til en samlet værdi af omkring 51.000 kr.

Årets vært bliver Rasmus Kolbe, der selv er tidligere vinder til DM i Tegning, og nu en stor chapchat stjerne under navnet Lakserytteren. Med ham ved styrepinden bliver det garanteret sjovt for alle. Blandt dommerne til årets DM i Tegning kan vi endnu engang præsentere tegner og forfatter Jan Kjær, kunstmuseets leder Claus Hagedorn-Olsen, tegner og filmskaber Anders Morgenthaler, samt kunstneren Anne Marie Ploug.

Der vil hele dagen være gratis aktiviteter og workshops for hele familien, ligesom der er foredrag, signering og tegne spas - med den engelske tegner Barry Kitson og Anders Morgenthaler.


Og hvem blandt publikum vinder den store lodtrækningspræmie med lækkert tegnegrej og papir?

Download billedet og print en plakat til din klasse.


Årets tilmelding er slut
Det er børn og unge i alderen 9-17 år kan prøve at komme med til DM i Tegning. Har du allerede nu lyst til at øve dig, kan du jo tegne en af de hjemmeopgaver du finder over den røde boks.


Billetter
Køb billetter via den røde boks. En billet gælder til hele DM i Tegning, alle aktiviteter og foredrag. Voksenbillet 60 kr. og børnebillet 40 kr.


Tak til samarbejdspartnere
En stor tak Tegnefestivals samarbejdspartnere, uden dem var der slet ikke en event som denne.


prikkerKØB BILLET TIL ÅRETS DM I TEGNING HER
- eller køb dem ved indgangen

PROGRAM
Læs DM i Tegning program HER
PROGRAM
Læs Tegnefestival ugens program HER


TEGN SOM DU VIL

TEGN MED CIRKLER OG OVALER

CHARACTERS ESSENSE OF ANIMAL

KLASSISK TEGNING

ÅRETS TEGNE NINJA

TEGNECOLLAGE

ÅRETS UNGE DESIGNER

COMICS - EN TEGNET STRIBE

PERLEPLADER