Program 2017

Tegnefestival fra d. 18.-22. april.

Vi arbejder i disse uger på højtryk med hele årets program - og der er flere overraskelser på vej. Indtil da må I nøjes med et highlights til årets program. Læs det via link i den gule boks. Heri er der masser af tilbud til især skolerne og deres elever, men også de første drop-in workshops og andre afsløres.

Vi kan derfor med stolthed præsentere dette års program. Det er proppet med oplevelser og workshops for dig, der elsker at tegne - men også for dig, der mest vil kigge på. Arrangementerne foregår på Horsens Kunstmuseum, Kulturstationen og rundt omkring i Horsens Midtby.


Billetter sættes til salg fra d. 28. marts
Det er gratis at deltage til næsten alle vores arrangementer under årets Tegnefestival. I Horsens midtby er der altid gratis adgang, og det samme gælder næsten hele ugen på Horsens Kunstmuseum. Her skal du dog købe en billet til selve DM i Tegning lørdag d. 22. april. Billetten til DM i Tegning gælder til næsten alle områder, foredrag og workshops for hele familien. Billetter kan fra tirsdag d. 28. marts købes ved indgangen, eller via et link i den gule boks her på siden.


Sponsorer
Tak til alle vores samarbejdspartnere, og en særlig tak til vores hovedsponsor fra Spar Nord Fonden.prikkerPROGRAM
Læs hele Tegnefestival ugens program HER
PROGRAM
Læs årets DM i Tegning program HER